КОНТАКТ

Пронајдете нѐ. Посетете нѐ да разгледате и да поразговараме.

ПОПОЛНЕТЕ ЈА КОНТАКТ ФОРМАТА

ПРОНАЈДЕТЕ НЀ НА МАПАТА

Вашето име (обврзно)

Вашиот e-mail (обврзно)

Предмет

Вашата порака

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

КАНЦЕЛАРИИ

Качанички пат 58, Бутел
1000 Скопје
Македонија

Тел: +389 (0)2 2653-000
Факс: +389 (0)2 2652-000

info@unicadesign.com.mk

  Facebook
  Instagram

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник до Петок од 09:00 до 17:00, Сабота од 10:00 до 14:00, Недела е неработен ден
Погонот за производство и изложбениот салон се наоѓаат во Индустриска Зона Визбегово, на автопатот за Приштина.

Back to Top