Портфолио

Уника Дизајн може да се пофали со висококвалитетно производство и услуги како и квалитетен и професионален тим чии вештини и експретсво се рефлектирани во производниот процес. Оперативните единици се организирани на таков начин како би загарантирале максимално квалитетно производство.

Иновацијата од секогаш била дел од производната култура на Уника Дизајн и токму поради тоа, таа секогаш е во потрага по нов модерен дизајн и технологија.

Токму поради тоа, Уника Дизајан е опремна со најсовремени машини и опрема кои се користат во производниот процес.

Изведен мебел: Во досегашното постоење фирмата има опремено многу топли домови со мебел , многу пријатно уредени канцелариски простори,детски катчиња,модерни ентериери на локали.Нашиот квалитет го имаат вкусено повеќе фирми и институции: Чеил Австрија (Samsung), ЛГ Електроникс; ТП Висион (Philips); ВИП Оператор; Матица на Иселеници; ЕОС Матрикс Скопје; Еуро Медиа (Нептуншоп); Ми-Да Скопје; Перпетумобиле; КБ Публикум Инвест; Полиестердеј; Тутунска Брокер; Тутунски Комбинат Скопје; Капитал Инвест, Крономак-изложбен штанд на саемот за мебел во 2010 и 2011 год; Музеј на Холокаустот на Евреите во Македонија, Хофман Ла Роше ЛТД Скопје, Собрание на Р.Македонија;Руле Турс Скопје;Дирекција за задолжителни резерви на нафта и нафтени деривати;ЕДУ Софт Скопје; Тетрактис ДООЕЛ Скопје; внатрешниот ентериер на кафе баровите Џовани и ЛУЛУ; Ресторан Дивино Скопје; Медикус Хелп Скопје; Атила ДООЕЛ Скопје; Дрен Комерц Скопје;Адвокатско Друштво ДДК Скопје; Делта Холдинг Кочани ;Мелон Солушн Скопје;Технички Гасови Скопје;Агронова Скопје,УСАМАК Скопје; Дуна Компјутери Скопје ; Пексим – АССЕКО-СЕЕ Скопје; Издавачка Куќа Култура; СОУ Љупчо Сантов Кочани; Нотар Ивана Катевановски; Омни Ивентс Скопје; Сензал ДООЕЛ Скопје; Институт за фолклор; РЖ Услуги ад Скопје; Офис Плус ДООЕЛ Скопје; Адвокатска Комора на РМ; Солси Скопје; Никофон Скопје ;Министерство за транспорт и врски на Р.Македонија и мн. други.DSC_5011cropВо 2011 година, Уника Дизајн изгради свој објект. Објектот се простира на 1200 м2 , во кој се сместени административни простории,изложбен салон,оддел за производство,магацин, оддел за боење.

Back to Top