• Посветени
   на услуги
   скроени по вашите потреби

   Талентиран и посветен тим на дизајнери
   ги опфаќа сите аспекти од планирање
   преку изработка до монтажа.
  • Посветени
   на услуги
   скроени по вашите потреби

   Талентиран и посветен тим на дизајнери
   ги опфаќа сите аспекти од планирање
   преку изработка до монтажа.
  • Специјализирани
   за дизаjн и изработка
   на специфичен мебел

  • Од идеја
   до совршена
   реализација

   По Ваши сугестии,
   а наша помош
   до идеално решение за Вас
  • Специјализираност
   во изработка
   на сложени форми

   Посебен предизвик ни претставуаат
   современите барања
   за атипични решенија.
  • Врвна опрема
   е предуслов
   за врвни резултати

   Без најсовремени машини
   и најпосветениот тим
   е осуден на просеченост
  • Завршниот допир
   е круна на
   секое ремек дело

   Комплетниот успех
   е составен
   од безброј совршени детали
shadow
ИЗВЕДЕНИ ПРОЕКТИ
НАШИТЕ УСЛУГИ

Индивидуален пристап

Квалификуваниот и стручен тим на Уника Дизајн е спремен во секое време да одговори на своите клиенти во изнаоѓање на техничко-идејни решениa за нивните потреби. Со посебно внимание се пристапува индивудуално на секој клиент, кому се нудат најмодерен и технички изводлив дизајн и каде се сослушуваат потребите и предлозите на самите клиенти, за на крајот да се добие квалитетен производ со уникате дизајн.

ПОВЕЌЕ…

Најсовремени методи на изработка

Квалитетот и долготрајноста на производите се најважните и најзначајните особини за сатисфакција кај клиентот. Квалитетниот производ е резултат на употребата на најновите методи и технологии во процесот на производство. Токму поради тоа, Уника Дизајн ги следи и применува најновите технологии во процесот на производство и ги има набавено најмодерните машини и опрема.

ПОВЕЌЕ

Идеи и искуство!

Тимот на Уника Дизајн е во постојана потрага по нови идеи. Со добрата комуникација и консултација која владее во самиот тим како и консултацијата со клиените, го дава крајниот плод – најдобрата и најквалитетната идеја, како и долгодошното искуство зад себе кои исто така придонесува за добро и квалитетно решение. Големио број на изработени проекти – во приватни домови, како и во многубројни компаии и институции како на домашен така и на и интернационален пазар, зборува за големото  и богато искуство на Уника.

ПОВЕЌЕ

     Се двоумите во врска со Вашата идеја за мебел? Побарајте нѐ на 02 2653 000

Back to Top